Σύνδεση, Ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα/ Ευρωπαϊκή Ένωση: αναδιφώντας αρχειακές πηγές. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία φέρει τον τίτλο «Σύνδεση, Ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα / Ευρωπαϊκή Ένωση: αναδιφώντας αρχειακές πηγές της Ελλάδας». Μέσα από τον τίτλο, παρουσιάζονται οι δυο βασικοί άξονες της εργασίας. Ο πρώτος, είναι η ιστορική τεκμηρίωση των γεγονότων, που οδήγησαν στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, αλλά και στην συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή. Ο δεύτερος, η σύντομη περιγραφή κάποιων ελληνικών αρχείων, που σχετίζονται με την Σύνδεση / Ένταξη της Ελλάδας στον κορμό της ενωμένης Ευρώπης, εστιάζοντας στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».
Keywords: ΕΟΚ, ευρωπαϊκή ενοποίηση, αρχειακές πηγές