BLAH - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η Μεταπτυχιακή Εργασία διερευνά το σύστημα της Γλώσσας ως δημόσιο υλικό και ως αναλυτικό εργαλείο που δίνει σχήμα σε κάθε μοντέλο κοινωνικής βαρύτητας. Πιο συγκεκριμένα διερευνά τις σχέσεις μεταξύ γλώσσας και εξουσίας, γλώσσας και πραγματικότητας. Το θεωρητικό μέρος αποτελείται από τρεις ενότητες i.Βαρύτητα ii. Αέρας iii. Γλώσσα. Το κύριο θέμα είναι το σύστημα της γλώσσας και οι λειτουργίες της. Οι άλλες δύο ενότητες λειτουργούν ως συσχετίσεις «ομοιότητας υπεράνω εμφάνισης» ή ως οι δύο αντίθετοι πόλοι στους οποίους πλοηγούμε ώστε να καταλάβω. Το καλλιτεχνικό μέρος αποσκοπεί στο να στρέψει την προσοχή από τη γλώσσα ως δομικό σύστημα, στην άλογη φωνή: το πρωταρχικό σώμα κάθε γλωσσικής σημασίας. Και να παρατηρήσει το φαινόμενο του ομιλούντος υποκειμένου απαλλαγμένο από τις γλωσσικές συμβάσεις.

The Master's Thesis investigates the system of Language as a public material and as an analytical tool that shapes every social gravity model. It explores the relationship between language and power, language and reality. The theoretical part consists of three sections i. Gravity ii. Air iii. Language. The main topic of research is the system of language and its functions. The other two sections function as "resemblance beyond appearance" correlations or as the two opposite poles I navigate in order to understand. The artistic part aims to turn the attention from the language as a structural system, to the nonsensical vocality: the primary body of every linguistic signification. And to observe the phenomenon of the speaking subject free from linguistic conventions.
Keywords: Γλώσσα, Επικοινωνία, Αέρας, Βαρύτητα, Φωνή, Ανοησία, Σιωπή, Έκφραση, Επικοινωνία, Νοηματοδότηση; Gravity, Air, Language, Expression, Communication, Signification, binary structures, nonsense