Επαναλειτουργία Ιστορικών κτηρίων ως Μουσεία στην πόλη των Ιωαννίνων - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το θέμα της συγκεκριμένης Πτυχιακής εργασίας αποτελεί η αναγνώριση της ιστορικής διαδρομής, την οποία ακολούθησαν γνωστά, παλαιά κτήρια της πόλης των Ιωαννίνων, μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή, ως μουσεία. Στόχος της πραγματείας είναι η ανάδειξη των διαδικασιών αναστήλωσης και εκ νέου χρήσης αυτών των ιστορικών αρχιτεκτονικών κατασκευών, ως βάσιμων, σημαντικών πράξεων, τόσο για τη ζωή των ίδιων των κτηρίων, όσο και για την πολιτισμική και κοινωνική τους προσφορά στην πόλη (ειδικότερα στους νεότερους πολίτες) και στον τουρισμό.
Keywords: Ιστορικά Κτήρια, πόλη των Ιωαννίνων, Μουσείο Αργυροτεχνίας, Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων, Τζαμί Ασλάν, Φετιχέ Τζαμί, Αρχοντικό Μίσιου, Μουσείο Αλή Πασά, Αρχοντικό Τζαβέλλα, Λαογραφικό Μουσείο Κώστας Φρόντζος