ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ : ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΑΙΓΎΠΤΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΥΝΗΣΙΑΣ. - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Στην παρούσα εργασία μέσω της παράθεσης πηγών τεκμηριώνεται το ερευνητικό ερώτημα που αφορά την έρευνα και σύγκριση των Εθνικών Τουριστικών Πολιτικών της Τουρκίας , της Αιγύπτου , του Ισραήλ και της Τυνησίας. Τα ακόλουθα δεδομένα του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) και υπόλοιπων επιστημονικών πηγών απαντούν συνδυαστικά στο κύριο ερευνητικό ερώτημα. Ειδικότερα, η Τουρκία , το Ισραήλ , η Αίγυπτος και η Τυνησία σκοπεύουν να ενισχύσουν τα είδη του εναλλακτικού τουρισμού, να αναδιομορφώσουν τις δομές μεταφορών , υποδομών πόλεων, φυσικού περιβάλλοντος και γενικής προσβασιμότητας. Παράλληλα και οι τέσσερεις χώρες είτε με συνεργασίες όπως με την Αμερική τουριστικώς επενδυτικά μεσω της USAID, είτε με πρωοθήσεις τους στο εξωτερικό μέσω καμπάνιων των Υπουργείων Τουρισμού πετυχαίνουν το μάρκετινγκ και τουριστική ανάπτυξη. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως επίσης η κάθε μια ξεχωριστά χώρα μελέτης σκοπεύει να ενισχύσει την γυναικεία και νέων επιχηρηματικότητα μέσω ειδικών προγραμμάτων χρηματοδότησης και επιμόρφωσης, παράλληλα με τους ήδη απασχολημένους πολίτες στον Τουριστικό τομέα. Ακόμη η Τουρκία και η Αίγυπτος σχεδιάζουν να επεκτίνουν σε περισσότερες χώρες την άδεια βίζας, ενώ χρίζει επισήμανσης πως και οι τέσσερεις χώρες δημιουργούν προγράμματα εκπαίδευσης στον τομέα του Τουρισμόυ μέσω των Υπουγείων Τουρισμού τους για νέους μαθητές στο αντικείμενο και επιδιώκουν οικονομικότερα τουριστικά προϊόντα, πακέτα και υπηρεσίες για τους τουρίστες. Εν κατακλείδι, από την σύγκριση και ανάλυση όλων των δεδομένων για κάθε χώρα ξεχωριστά, παρατηρείται πως οι τέσσερεις χώρες τα τελευταία έτη έχουν ξεκινήσει την εκ νέου ανάπτυξη και συμμόρφωση των Εθνικών Τουριστικών Πολιτικών τους σύμφωνα με νέες παγκόσμιες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς και ενισχύουν την τουριστική προσφορά τους.

This reference through the quoting original sources substantiates the research question about the research and comparison of the national tourism policies of Turkey, Egypt, Israel and Tunisia. The following data from the OECD (Organization for Economic Cooperation and Development) and other scientific sources answer the main research question. In particular, Turkey, Israel, Egypt and Tunisia intend to strengthen the species of alternative tourism, to reform the structures of transport, infrastructure of cities, natural environment and general accessibility. At the same time, all four countries, either with partnerships with America in Tourism Investment through USAID, or with their primary abroad through campaigns of Tourism Ministries, achieve marketing and tourism development. In addition, it is worth noting that each separate study country intends to enhance female and young accusation through special funding and training programs, along with already busy citizens in the tourism sector. Turkey and Egypt are also planning to expand in more countries the visa license, while noting that all four countries are creating tourism training programs through their tourism underpinnings for young students in the field and and they pursue more economic tourism products, packages and services for tourists. In conclusion, the comparison and analysis of all the data for each country is observed that the four countries have begun the development and compliance of their national tourism policies in recent years in accordance with new worldwide demands of the tourism market and enhance their tourism.
Keywords: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΊΓΥΠΤΟΣ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ; TOURISM, POLICY , STRATEGY, TURKEY, EGYPT, ISRAEL , TYNISIA.