Εκδοτικοί Οίκοι Ορθόδοξων Θρησκευτικών Βιβλίων στην Ελλάδα τον 21ο αιώνα» - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Θέμα της παρούσας εργασίας αποτελεί η ελληνική βιομηχανία εκδόσεων θρησκευτικών βιβλίων τον 21ο αιώνα στην Ελλάδα. Στο πρώτο κεφάλαιο καταγράφονται ο σκοπός και ο στόχος της εργασίας και στη συνέχεια αναλύεται η ερευνητική μέθοδος που επιλέχθηκε. Στο δεύτερο κεφάλαιο, τη βιβλιογραφική ανασκόπηση, γίνεται εκτενής αναφορά στη θέση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού στην ελληνική κοινωνία ανά τους αιώνες και δίνονται οι σημαντικότερες πληροφορίες για την ιστορία των εκδόσεων στην Ελλάδα. Εν συνεχεία πραγματοποιείται η ιστορική αναδρομή της έκδοσης θρησκευτικών βιβλίων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο τρίτο κεφάλαιο, που είναι και το ερευνητικό μέρος, γίνεται παρουσίαση των κυριότερων εκδόσεων θρησκευτικών τίτλων στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
Keywords: Eκδοτική δραστηριότητα, εκδοτικοί οίκοι, θρησκευτικά βιβλία, Ορθόδοξος Χριστιανισμός