Δημιουργία ευρετηρίου της εφημερίδας "Φως της Κέρκυρας" - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το ευρετήριο αφορά μια τοπική εφημερίδα με ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας περίπου 35 έτη. Η περίοδος που διανύει είναι προ της χούντας, κατά τη διάρκεια και μετά τη χούντα. Επομένως το ευρετήριο είναι διαμορφωμένο ώστε να βοηθήσει τον ερευνητή να καταλάβει το χρονικό άξονα που θέλει να ερευνήσει στη παρούσα, καθώς και που βρίσκεται κάθε άρθρο ή μόνιμη στήλη.
Keywords: Ευρετήριο, εφημερίδα, θεματικός διαχωρισμός