Διπλωματική Εργασία ΙΙ: Κατεύθυνση Μουσικής Εκτέλεσης, Τζαζ Κοντραμπάσο - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Δεύτερη διπλωματική εργασία στην κατεύθυνση μουσικής εκτέλεσης με εξειδίκευση στο τζαζ κοντραμπάσο. Πρόκειται για συναυλία αποτελούμενη από πρωτότυπες συνθέσεις στο ύφος της τζαζ.
Keywords: μουσική, τζαζ, τζαζ-κοντραμπασο, συνθεση, μουσική-σύνθεση, διπλωματική, κοντραμπάσο; music, original, composition, jazz, jazz-double-bass, double-bass, final-exam, ionio