Τεχνικές υλοποίησης και εκτέλεσης παιγνίων τύχης σε μη συμβατικούς υπολογιστές - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Μέσα από την ιστορική αναδρομή παρατηρούμε την πρόοδο που έχει συμβεί στον τομέα της κβαντικής υπολογιστικής και ειδικότερα τα αλματώδη βήματα εξέλιξης που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο πεδίο πάνω την τελευταία δεκαετία. Με τη βοήθεια της θεωρίας παιγνίων παρουσιάζονται οι δυνατότητες των κβαντικών στρατηγικών έναντι των κλασικών Επιπλέον, με την βοήθεια των εργαλείων της “IBM” υλοποιήθηκαν προγράμματα σε πραγματικούς κβαντικούς υπολογιστές. Ακόμα, έχουν παρουσιαστεί εκτενώς οι διαδικασίες κατά βήμα για την εύκολη και ομαλή χρήση των εργαλείων και το πως να χρησιμοποιηθούν.
Keywords: Κβαντικά συστήματα, νόμισμα, δυφίο, κβαντικό δυφίο, υλοποίηση, οδηγός εκμάθησης.