Μετάφραση αποσπάσματος από το παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο «El gallimimus» της Paloma Bordons - (:unkn) unknown (My University, 2019)
To θέμα της πτυχιακής μου είναι η μετάφραση και σχολιασμός των 7 πρώτων κεφαλαίων του παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου «El gallimimus» της Paloma Bordons, από τα ισπανικά στα ελληνικά.
Keywords: μετάφραση, σχολιασμός