Διπλωματική Εργασία Ι : Ρεσιτάλ Κιθάρας - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Στο πλαίσιο του μαθήματος της Διπλωματικής Εργασίας Ι του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου όπου και εκπονήθηκε η παρούσα εργασία, αφορά την εκτέλεση μουσικών έργων από τις περιόδους της Αναγέννησης, Μπαρόκ Κλασσικής Εποχής, Ρομαντισμού και Σύγχρονού. Πρόκειται για ένα Ρεσιτάλ Κιθάρας συνολικής διάρκειας μίας ώρας όπου περιέχει έργα των: N. Paganini, J. Dowland, G.P. Telemann, M. Giuliani, M.M. Ponce, A. Piazzolla, C. Domeniconi.

In the conext of the cource Diplomatic Thesis of Department of Musical Studies of Ionian University where it took place this work, it is about the performance of musical pieces from the historical periods of music such as: Renaissance, Baroque, Classical Era, Romantic Era and 21th Century postmodern. It is about a guitar Recital in total duration of 1 hour where it cntains pieces of: N. Paganini, J. Dowland, G.P. Telemann, M. Giuliani, M.M. Ponce, A. Piazzolla, C. Domeniconi.
Guitar Recital
Keywords: Κιθάρα, Ρεσιτάλ, Αναγέννηση, Μπαρόκ, Κλασσική Εποχή, Ρομαντισμός, Σύγχρονη Μουσική.; Guitar, Recital, Renaissance, Baroque, Classical Era, Romantic Era, 21th centuty postmodern Era.