Επεξεργασία της πατάτας - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Στην παρούσα εργασία αναλύσαμε την πατάτα ως φυτό αλλά και τις τεχνικές μεταποίησης και επεξεργασίας. Αναλύσαμε την ιστορία και το όνομα της πατάτας στην συνέχεια την γραμμή επεξεργασίας. Επίσης αναφέραμε για την φρέσκια αποφλοιωμένη πατάτα και αναφέραμε για την παραγωγή τσιπς. Μιλήσαμε για τις μεταποιήσεις της πατάτας την προτηγανισμένη. Τέλος αναφέραμε την μωβ πατάτα και αναλύσαμε πράγματα για το μουσείο τηγανητής πατάτας
Keywords: Επεξεργασία αποφλοίωση Συγκομιδή αποθήκευση χημική ανάλυση ιστορία