Δημιουργία έργου Βίντεο Τέχνης - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με τη δημιουργία έργου βίντεο τέχνης με θέμα την επίδραση που έχει η φύση στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου μέσω της μελέτης των τεσσάρων στοιχείων της φύσης. Μέσω της θεωρητικής έρευνας που προέκυψε αναλύεται η σχέση των δύο αυτών στοιχείων και πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Παράλληλα αναλύεται θεωρία για την υλοποίηση του πρακτικού μέρους. Βάση αυτού, πραγματοποιήθηκε δημιουργία έργου βίντεο τέχνης που έχει ως σκοπό να αναδείξει αυτή τη σχέση αλλά και να αφυπνίσει το κοινό με προσπάθεια να δώσει ένα έναυσμα στον θεατή για την ενίσχυση αυτής της σχέσης στην καθημερινότητα του.

This Thesis focuses on the creation of a Video Art project, that explores the effect of nature on human psyche through the study of the four elements of nature. The resulting theoretical research analyses the relationship between these elements and how they interact with each other, At the same time, the theory will be explored for the implementation of the practical part. Based on this, a Video Art project has been created to highlight this relationship and also to awaken the audience by trying to trigger the viewer to enhance this relationship in their daily lives.
Videoart Project
Keywords: Βίντεο τέχνη, Φύση, συναίσθημα, προσκοπισμός, στοιχεία φύσης; Video art, Nature, emotion, scouting, elements of nature