«ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NLG-WeLocalize» - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εν λόγω εργασία αποτελεί περιγραφή της πρακτικής άσκησης σε μεταφραστική εταιρεία στην θεσσαλονίκη, κατά την οποία διαχειρίστηκα μεγάλα και απαιτητικά συμβόλαια. Αρμοδιότητά μου ήταν ο έλεγχος της ποιότητας των μεταφρασμάτων, καθώς και η διχείριση των μεταφραστικών έργων (project management).
«INTERNSHIP AT NLG-WeLocalize TRANSLATION COMPANY»
Keywords: Πρακτική, Διαχείριση Μεταφραστικού έργου, Έλεγχος ποιότητας; Quality Assurance Specialist, Internship, Project Management