Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Οικογενειακές Σχέσεις» - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Οι «Οικογενειακές Σχέσεις» είναι μια έκθεση με επιλεγμένες εικόνες από τα φωτογραφικά άλμπουμ δύο οικογενειών. Οι εικόνες δείχνουν τα μέλη αυτών των οικογενειών και τις σχέσεις που προκύπτουν μεταξύ τους. Βασική αναφορά της έκθεσης είναι η φωτογραφία ως φορέας μνήμης και βασικός στόχος η προσωπική εικαστική δημιουργία μέσω της διαχείρισης και συσχέτισης εικόνων που έχουν τραβήξει τρίτοι.
Photography Exhibition titled "Family Relations"
Keywords: Έκθεση φωτογραφίας, Αρχείο, Μνήμη, Οικογενεικές φωτογραφίες, Οικογενειακά άλμπουμ, Φωτογραφία στιγμιότυπο, Φωτοτογραφία διαβατηρίου.; Photographic exhibition, Archive, Memory, Family photos, Family albums, Snapshot photo, Passport photo.