Μετάφραση και σχολιασμός του άρθρου «Impact of the Global Economic Crisis on the Political Decentralisation in Spain» (2010), του Carles Viver Pi-Sunyer - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως αντικείμενο τη μετάφραση του άρθρου με τίτλο «Impact of the Global Economic Crisis on the Political Decentralisation in Spain» του Carles Viver Pi-Sunyer, το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό L' Europe en Formation
Keywords: μετάφραση, αγγλικά, ελληνικά, σχολιασμός