The Blue Flower: Δημιουργία ηλεκτροακουστικού κομματιού με εικαστική επένδυση, με επιρροές από τα αρχέτυπα του ψυχολόγου Carl-Gustav Jung - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το θέμα της εργασίας, αφορά τoν σχεδιασμό και την δημιουργία μουσικής ηλεκτροακουστικής σύνθεσης και εικαστική επένδυση αυτής με τεχνικές video. Το θέμα του είναι επηρεασμένο από τις έννοιες της ψυχολογίας, σκιά, anima, “Ευατός”, και του κυκλικού συμβόλου μαντάλα (μαγικός κύκλος), όπως τις όρισε ο ψυχολόγος Carl-Gustav Jung. Οι τρεις αυτές έννοιες, χαρακτηρίζονται από τον Jung ως αρχέτυπα. Τα αρχέτυπα είναι μορφές αντίληψης και σύλληψης που βρίσκονται στο εσωτερικό του ανθρώπου, και τον υποχρεώνουν να αντιλαμβάνεται και να γνωρίζει την ζωή με έναν τρόπο εξαρτημένο από την περασμένη Ιστορία του ανθρώπινου είδους. Αν και αυτές οι έννοιες αναφέρονται, κατά κύριο λόγο, σε όνειρα και καταστάσεις ασυνείδητες, έχουν άμεση σχέση με την προσωπικότητα του κάθε ατόμου
Keywords: ηλεκτροακουστική σύνθεση, αρχέτυπα, "Σκιά", άνιμα, μαντάλα, "Εαυτός"; electroacoystic synthesis, archetypes, "shadow", anima, mandala, the "Self"