Ερευνητική εργασία με τίτλο: Η αντίληψη της ποιότητας στην κοινοτική διερμηνεία μέσα από τα μάτια του δημόσιου λειτουργού. - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Ο κύριος στόχος της παρούσας έρευνας είναι να διευκρινίσει την επίγνωση των ενδιαφερόμενων μερών σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών διερμηνείας που παρέχονται σε προσφυγικά περιβάλλοντα και να εντοπίσει τα πιθανά προβλήματα που προκύπτουν από τις ανεπαρκείς υπηρεσίες διερμηνείας.

The main objective of this research is to elucidate the awareness of stakeholders about the quality of interpreting services provided in refugee settings and to identify potential the problems that arise from poor interpreting services.
Stakeholder awareness of quality in Public Service Interpreting
Keywords: επίγνωση της ποιότητας, εμπλεκόμενοι φορείς, κοινοτική διερμηνεία, πρόσφυγες; quality awareness, stakeholders, community interpreting, refugees