Εικονική περιήγηση στην Ιόνιο Ακαδημία - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Ιστορία της Παιδείας στην Κέρκυρα. Τρισδιάστατη μοντελοποίηση της Ιονίου Ακαδημίας με το πρόγραμμα Blender. Επεξήγηση Βασικών Αρχών Τρισδιάστατης Μοντελοποίησης. Δημιουργία Εκπαιδευτικού Παιχνιδιού με την Μηχανή Παιχνιδιών Unity. Επεξήγηση βασικών αρχών των μηχανών παιχνιδιών.

History of Education in Corfu. 3D Modeling of the Ionian Academy using the Blender Software. Explanation of basic 3D Modeling principles. Creation of an Educational Game using the Unity Game Engine. Explanation of basic Game Engine Concepts.
Virtual tour in the Ionian Academy
Keywords: Ιόνιος Ακαδημία, Τρισδιάστατη Μοντελοποίηση, Μηχανές Παιχνιδιών, Εκπαιδευτικό Παιχνίδι; Ionian Academy, 3D Modeling, Game Engines, Educational Game