Τεχνικές υλοποίησης και εκτέλεσης παιγνίων τύχης σε μη συμβατικούς υπολογιστές - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Μέσα από την ιστορική αναδρομή παρατηρούμε την πρόοδο που έχει συμβεί στον τομέα της κβαντικής υπολογιστικής και ειδικότερα τα αλματώδη βήματα εξέλιξης που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο πεδίο πάνω την τελευταία δεκαετία. Με τη βοήθεια της θεωρίας παιγνίων παρουσιάζονται οι δυνατότητες των κβαντικών στρατηγικών έναντι των κλασικών Επιπλέον, με την βοήθεια των εργαλείων της “IBM” υλοποιήθηκαν προγράμματα σε πραγματικούς κβαντικούς υπολογιστές. Ακόμα, έχουν παρουσιαστεί εκτενώς οι διαδικασίες κατά βήμα για την εύκολη και ομαλή χρήση των εργαλείων και το πως να χρησιμοποιηθούν.

Through the historical background we observe the progress that has happened in the field of quantum computing and in particular the leaps and bounds of evolution that are taking place in this field over the last decade. With the help of game theory, the possibilities of quantum strategies are presented compared to the classic ones. In addition, with the help of "IBM" tools, programs were implemented on real quantum computers. Also, the step-by-step procedures for easy and smooth use of tools and how to use them have been extensively presented.
Techniques for implementing and executing games of chance on non-conventional computers
Keywords: Κβαντικά, συστήματα, υλοποιήσεις, προγραμματισμός, δυφίο, κβαντικό δυφίο, καπετάνιος Κλας, κβαντικοί υπολογιστές, Κίσκιτ, νόμισμα.; Quantum, systems, implementation, programming, bit, qubit, captain Class, quantum computers, Qiskit, coin.