ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΣΤΗΝ ΤΈΧΝΗ: ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΣΤΑ ΑΝΙΜΕ - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η φαντασία είναι συχνά αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης. Επηρεάζει πολλούς τομείς ένας από αυτούς είναι το κινούμενο σχέδιο. Τα κινούμενα σχεδία στην Ιαπωνία λέγονται anime. Τα Studio Anime της Ιαπωνίας είναι πάνω από 500 ορισμένα από αυτά δημιουργούν anime φαντασίας. Η φαντασία των anime επηρεάζεται από πολιτισμούς, λαογραφίες δημιουργώντας φανταστικούς κόσμους. Τα anime απευθύνονται για όλες τις ηλικίες.. Τα Isekai anime είναι μια κατηγορία που ο πρωταγωνιστής πέφτει σε ένα φανταστικό κόσμο. Υπάρχουν συχνά δυο περιπτώσεις. Συχνά στα anime αναπτύσσονται τεχνολογίες που προέρχονται από φουτουριστικούς κόσμους. Οι τεχνολογίες αυτές βοηθούν τους ανθρώπους να επιλύσουν τα προβλήματα τους. Τα anime επηρεάζονται από τα βιντεοπαιχνίδια. Αν τα βιντεοπαιχνίδια είναι διάσημα μετατρέπονται σε anime ή το αντίστροφο . Τα δυο ειδή ακλουθούν το πρότυπο το Ταξίδι του Ήρωα του Campel για ένα επιτυχημένο σενάριο. Το συμπέρασμα είναι ότι οι δημιουργοί των anime όταν έχουν μια ζωηρή και συναρπαστική φαντασία μπορούν να κάνουν απίστευτους φανατικούς κόσμους που ταξιδεύουν τους θεατές μέσα σε αυτούς.

Imagination is often an integral part of art. Affects many areas one of them is animation. Cartoons in Japan are called anime. Japan Anime Studio is over 500 some of them create fantasy anime. The imagination of anime is influenced by cultures, folklore creating imaginary worlds. Anime is for all ages. Isekai anime is a category in which the protagonist falls into a fantasy world. There are often two cases. Anime often develops technologies that come from futuristic worlds. These technologies help people solve their problems. Anime is influenced by video games. If video games are famous they are converted to anime or vice versa. Both species follow the model of Campel Hero's Journey for a successful script. The conclusion is that anime creators when they have a vivid and exciting imagination can make incredible fantastic worlds that travel viewers through them.
FANTASY IN ART: FANTASY IN ANIME
Keywords: Τέχνη, Καλές Τέχνες,Φαντασία, Κινούμενα Σχέδια, Άνιμε, Πολιτισμός, Τεχνολογία, Βιντεοπαιχνίδια; Art, Good Arts, Imagination, Animation, Anime, Culture, Technology, Video Games