Ρεσιτάλ με έργα για σόλο κιθάρα από την Αναγέννηση έως τον 21ο αιώνα - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας, με έργα πρωτότυπα γραμμένα για κιθάρα αλλά και μεταγραφές, από την Αναγέννηση έως τον 21ο αιώνα
Keywords: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας, κλασική κιθάρα, έργα για κιθάρα