Stabat Mater, B. Pergolesi - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Stabat Mater, B. Pergolesi Συμφωνική Ορχήστρα Ιονίου Πανεπιστημίου, Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο, στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 χρόνων του Ιονίου Πανεπιστημίου, στον Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Μουσική Διεύθυνση: Λυδία Σώχου

Ionian University Symphony Orchestra, Female Vocal Ensemble, in the context of the 30th anniversary celebrations of the Ionian University, at the Church St. George, Old Fortress, Corfu. Conductor: Lydia Sochou
Stabat Mater, B. Pergolesi
Keywords: Συναυλία, Συμφωνική Ορχήστρα, Χορωδία, Σοπράνο, Μέτζο Σοπράνο, Μουσική, Χριστιανικός Ύμνος; Concert, Symphony Orchestra, Choir, Soprano, Mezzo Soprano, Music, Christian Hymn