Ρεσιτάλ τραγουδιού - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Ρεσιτάλ τραγουδιού με έργα Σούμαν, Μπράμς, Ροσίνι, ντε Φάλια και Κωνσταντινίδη της σοπράνο Καλλινίκης Παντελίδου στο πλαίσιο Πτυχιακής συναυλίας 1. Στη συνοδεία πιάνου, η Μαριλένα Ελούλ

Vocal recital with works of Schumann, Brahms, Rossini, de Falla, Konstantinidis. Soprano kalliniki Pantelidou, piano Marilena Eloul
Keywords: τραγούδι, λυρικό, μουσική δωματίου, ρεσιτάλ, Κωνσταντινίδης; vocal, Lieder, Brahms, Schumann, Rossini, Falla