"ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ: Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (IAAF) ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΒΟΥ " - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία βασίζεται στη μετάφραση του πρώτου κεφαλαίου του βιβλίου προπονητικής του Peter J L Thompson με τίτλο «Introduction to Coaching: The Official IAAF Guide to Coaching Athletics» (2009) από την επίσημη γλώσσα έκδοσής του την αγγλική στην ελληνική. Ταυτόχρονα περιλαμβάνεται σχολιασμός που περιγράφει ολόκληρη την διαδικασία μετάφρασης, τις μεταφραστικές τεχνικές και στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και τους τρόπους επίλυσής τους.

This thesis is about the translation from English to Greek of the first chapter of Peter J L Thompson's coaching book entitled "Introduction to Coaching: The Official IAAF Guide to Coaching Athletics" (2009). At the same time, a commentary is included that describes the entire translation process, the translation techniques and strategies that were used, as well as the difficulties that were faced and their solutions.
Introduction to Coaching: The Official IAAF Guide to Coaching Athletics
Keywords: «Προπονητική», «Φιλοσοφία», «Προπονητής», «Αθλητισμός», «Προπονητικό στυλ», «Αθλητής», «Σχέσεις», «Κώδικας Δεοντολογίας», «IAAF», «Ναρκωτικά»; "Coaching", "Philosophy", "Coach", "Athletics", "Coaching Style", "Athlete", "Relationships", "Code of Ethics", "IAAF", "Drugs"