Η λογοτεχνία του αθλητισμού μέσα από το περιοδικό ΤΑ ΣΠΟΡ 1957-1964 - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η πτυχιακή αναφέρεται στην αθλητική λογοτεχνία και σε διάφορα κείμενα τα οποία τα οποία βρήκαμε μέσα στο περιοδικό ΤΑ ΣΠΟΡ το οποίο κυκλοφόρησε από το 1957 έως το 1964. Γίνονται αναφορές για το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο της εποχής και πως αυτό επηρέασε τον αθλητισμο την εποχή εκείνη. Επίσης αναφέρεται η ψυχολογία των αθλητών και οι αγώνες που κάνουν για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Επιπλέον αναφέρονται και σε άλλες πηγές που ασχολούνται με το κομμάτι της αθλητικής λογοτεχνίας όπως για παράδειγμα το βιβλίο του κ. Παππα "Αρχίζει το Ματς" . Η πτυχιακή αυτή έχει ως στόχο να κάνει μια αναδρομή στον χώρο του αθλητισμού τις δεκαετίες 1950-1960 και να μεταφέρει τι συνέβαινε στο χώρο του αθλητισμού.
Keywords: Αθλητισμός, λογοτεχνία, ποδόσφαιρο, ψυχολογία αθλητή,νουβέλες, διήγημα, ευθυμογράφημα ,δοκίμιο, ΤΑ ΣΠΟΡ