Καταγραφή αρχείου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να αναδειχτούν τα αρχεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών (ΣΣΕΑ), τα οποία υπάρχουν από το 1803 διατηρώντας ακέραιο ως και σήμερα το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των Ελλήνων.Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών αποτελεί σημαντική πηγή πληροφοριών ,τόσο για την περιοχή της Αθήνας ,όσο και για την περιοχή της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς περιέχει σημαντικά αρχεία που καλύπτουν στο σύνολο τους τη νομολογία του Ιδιωτικού Δικαίου.
Keywords: Συμβολαιογράφος, ταβουλλάριος, νοτάριος, συναλλαγματογράφος, αρχεία,δημόσια έγγραφα, Αστικός Κώδικας,Αναγκαστικός νόμος 356/1936, Συμβολαιογραφικός κώδικας.