Κινητή Εφαρμογή οργάνωσης χρονοδιαγράμματος για εκπαιδευτικούς - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Σκοπός αυτής της εργασίας είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υλοποίηση μιας εφαρμογής για κινητά η οποία θα αξιοποιείται από τους εκπαιδευτικούς για τη διαχείριση χρόνου των εβδομαδιαίων προγραμμάτων τους. Συμπεριλαμβάνει: βιβλιογραφική μελέτη της ομάδας χρηστών και ΤΠΕ εργαλείων ανά τα χρόνια, έρευνα μέσω ερωτηματολογίου και αποτελέσματα ως προς τον ψηφιακό γραμματισμό και την προσβασιμότητα εφαρμογών και ανάπτυξη κινητής εφαρμογής cross platform.
Keywords: κινητές εφαρμογές, εκπαίδευση, ΤΠΕ, διδακτικές μηχανές, Xamarin, Xamarin.Forms, .NET MAUI, cross-platform, εκπαιδευτικά εργαλεία, ψηφιακός γραμματισμός, έρευνα μέσω ερωτηματολογίων