Όψεις του Χρόνου - (:unkn) unknown (My University, 2021)
H εργασία αυτή χρησιμοποιεί την θεματική ως αφορμή αναπαραστάσεων. Η μεταφορική προσέγγιση της έννοιας του χρόνου, οδηγεί σε ανάπτυξη οπτικοακουστικών συνθέσεων.

A metaphorical approach on the concept of time, leads to audiovisual compositions.
Keywords: έννοια του χρόνου, φιλοσοφία, εμψύχωση, ακουστική σύνθεση, ηχοτοπίο, σχήμα; time concept, philosophy, animation, sound synthesis, shapes, shoundscapes