Δημογραφικό προφίλ καταζητούμενων αντιστασιακών, κομμουνιστών και αναρχικών, στον Ελλαδικό χώρο 1967-1981 - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία είναι μια προσπάθεια δόμησης του δημογραφικού προφίλ αντιστασιακών, αναρχικών και κομμουνιστών που καταζητούνταν ή αναζητούνταν απο τις αρχές. Οι χρονολογίες που μελετήθηκαν και αναλύθηκαν είναι απο το 1967-1981. Το εν λόγω χρονικό καλύπτει την περίοδο της επταετούς χούντας των συνταγματαρχών και εκτείνεται ως την μεταπολίτευση. Για τις ανάγκες εκπόνησης της παρούσας διπλωματικής μελετήθηκαν αρχεία απο τα Γ.Α.Κ, με βάση αυτά φτιάχτηκε excel με στοιχεία που ήταν χρήσιμα και με βάση αυτά τα στοιχεία γράφτηκε το θεωρητικό κείμενο.
Keywords: Δημογραφικό προφίλ, καταζητούμενοι αντιστασιακοί, κομμουνιστές, αναρχικοίη