Σχεδίαση και ανάπτυξη σοβαρού βιντεοπαιχνιδιού - (:unkn) unknown (My University, 2019)
O στόχος της διπλωματικής ήταν η ανάπτυξη ενός βιντεοπαιχνιδιού για το σακχαρώδη διαβήτη

The goal of the thesis was to develop a serious game for diabetes
Serious Game Design and Development
Keywords: Σοβαρό Βιντεοπαιχνίδι, Σακχαρώδης Διαβήτης; Serious Game, Diabetes