Πτυχιακή Εργασία στην Μοντελοποίηση και Εμψύχωση τρισδιάστατων γραφικών: Brother - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Αυτή η εργασία αναλύει όλη την διαδικασία παραγωγής μιας ταινίας μικρού μήκους, που αποτελείται πλήρως από εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή (CGIComputer Generated Imagery), χρησιμοποιώντας λογισμικό τρισδιάστατης μοντελοποίησης (Blender 2.8). Συγκεκριμένα, περιγράφονται οι φάσεις της μοντελοποίησης, texturing και rendering του περιβάλλοντος και των χαρακτήρων, ο φωτισμός και η φάσεις του animation, του μοντάζ και του Sound Design.
Keywords: τρισδιάστατα, γραφικά, εμψύχωση, μοντελοποίηση, απόδωση, εικονικό, περιβάλλον