Η Συγκρότηση των ταυτοτήτων στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας, Σωφρονιστική Πολιτική και Παράγοντες Διαβίωσης - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Mία ποσοτική έρευνα, που βασίζεται στις εμπειρίες του ερευνητή, που εξετάζει τις αντιλήψεις κρατουμένων, για τους παράγοντες διαβίωσης τους, στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.

A quantitative research based on the researcher's personal experience, he investigates the importance of some living and welfare factors, in the consciences of the prisoners at the the Prison of Corfu Greece.
Keywords: ταυτότητα, παράγοντες διαβίωσης, σωφρονιστικός υπάλληλος, ποσοτική, διχοτομικές, ερωτηματολόγιο, κρατούμενοι, ίδρυμα