Σχεδιασμός και υλοποίηση μιας διαδικτυακής βιβλιογραφικής βάσης δεδομένων - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί μια αναλυτική μελέτη και πρακτική υλοποίηση μιας ιστοσελίδας η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός Τμήματος ενός ΑΕΙ. Η ιστοσελίδα θα παρέχει στον ενδιαφερόμενο από την εκπαιδευτική κοινότητα (φοιτητές, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, κ.α.) αλλά και στο ευρύ κοινό (τοπική κοινωνία αλλά και πανελλαδικά) την πληροφορία που αναζητεί. Ουσιαστικά αποτελεί μια διαδικτυακή βιβλιογραφική βάση δεδομένων η οποία συνδέεται με ένα σύγχρονο εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System) και μία βάση δεδομένων (database). Για την δημιουργία της ιστοσελίδας χρησιμοποιήθηκε το ιδιαίτερα διαδεδομένο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.

This diploma thesis is a detailed study and practical implementation of a website that serves the needs of a Department of a University. The site will provide the interested community (the students, researchers, educators, etc.) and the general public (local and national) the information they are looking for. It is essentially an online bibliographic database that is linked to a modern Content Management System and a database. The highly widespread and open source WordPress content management system was used to create the website.
Keywords: WordPress, CMS, HTML, JavaScript, CSS, PHP; WordPress, CMS, HTML, JavaScript, CSS, PHP