Conserto No1- tedesco / κιθάρα-πιάνο - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Σας καταθέτω το ρεσιτάλ που έδωσα για την πρώτη πτυχιακή στη κατεύθυνση της κλασικής κιθάρας μου στο οποίο παίζω με συνοδεία πιάνου το κονσέρτο no1 - Tedesco
Keywords: ρεσιτάλ, κιθάρα, πιάνο, κονσέρτο