Υποτιτλισμός στα Ελληνικά και Σχολιασμός της Ταινίας Μικρού Μήκους «The Butterfly Circus» - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η παρακάτω πτυχιακή εργασία αφορά τον Υποτιτλισμό της μικρού μήκους ταινία "The Butterfly Circus" με διάρκεια 22’ που γυρίστηκε το 2009 από τον σκηνοθέτη Joshua Weigel. Αποτελείται από τα περιεχόμενα, την εισαγωγή, ένα αγγλικό template το οποίο χρησίμευσε ως βοήθεια για την κατανόηση των διαλόγων, τους ελληνικούς υποτίτλους με τη χρονική τους διάρκεια και τον σχολιασμό, ο οποίος είναι χωρισμένος σε τρία μέρη. Ακολουθούν ο επίλογος και η σχετική βιβλιογραφία.

The following thesis is based on the Subtitling of the short movie "The Butterfly Circus", with a total duration of 22', that was produced in 2009 by Joshua Weigel. It consists of the table of contents, a short introduction, the english template used as a way of understanding the original dialogues and the subtitles in greek with their duration. Also, we find the remarks, which are sorted in three categories, a short conclusion and the bibliography.
Subtitling in Greek of the Short Movie "The Butterfly Circus" & Remarks
Keywords: Υποτιτλισμός, Μικρού Μήκους Ταινία, Σχολιασμός; Subtitling, Short Movie, Remarks