"Γλωσσικός σεξισμός και σεξιστικά στερεότυπα σε δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney (πρωτότυπο ή/και μετάφραση)" - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η παρούσα εργασία έχει ως στόχο της να αναδείξει των γλωσσικό σεξισμό σε ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, τόσο σε πρωτότυπο κείμενο όσο και στην μετάφρασή τους.
Keywords: Γλώσσα, σεξισμός, γλωσσικός σεξισμός, ταινίες κινουμένων σχεδίων, γύλο, στερεότυπα