Πέρα από τον αγώνα - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Στο φωτογραφικό λεύκωμα «Πέρα από τον αγώνα» παρουσιάζονται δύο διαφορετικές οπτικές γύρω από τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας. Το πρώτο μέρος απεικονίζει το χρονικό της συμμετοχής στους αγώνες από την πλευρά των αθλητών, με το οποίο κάποιοι θα ταυτιστούν. Το δεύτερο μέρος αποκαλύπτει τη δουλειά που κρύβεται, συνήθως, πίσω από την οργάνωση και διεξαγωγή του αθλητικού γεγονότος, παρουσιάζοντάς την από την οπτική των διοργανωτών. Μπαίνοντας κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι των διοργανωτών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης, παρουσιάζεται εδώ ο δικός τους «αγώνας» για την επιτυχημένη διεξαγωγή της.
Keywords: φωτογραφία, αθλητική φωτογραφία, φωτογραφικό ντοκιμαντέρ