Διπλωματική συναυλία Ι, Τζαζ Ντραμς. Σύγχρονες ανασυνθέσεις έργων γνωστών συνθετών της Τζαζ, όπως των Cole Porter, Billy Strayhorn, Milt Jackson κ.α - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Διπλωματική συναυλία Ι, Τζαζ Ντραμς Σύγχρονες ανασυνθέσεις έργων γνωστών συνθετών της Τζαζ, όπως των Cole Porter, Billy Strayhorn, Milt Jackson κ.α
Keywords: Τζαζ, ντραμς; Jazz, Drums