Επιλογή - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εργασία αυτή συνοδεύει και αναλύει την μουσική σύνθεση που ονομάζετε "Choice" (Επιλογή). Η ονομασία αυτού του έργου είναι και το θέμα το οποίο γίνεται αντικείμενο πραγμάτευσης μέσα από την ηλεκτρονική μουσική. Παράλληλα, μέσα σε αυτό το κείμενο περιλαμβάνεται μια έρευνα πάνω στη ζωή, την ψυχολογία και τις επιλογές του ανθρώπου που προκύπτουν μέσα από ορισμένα στάδια κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εξηγούνται ακόμη, πώς τα στάδια αυτά συνδέονται με την ανάπτυξη του παρόντος μουσικού έργου. Το βασικό ερώτημα που τίθεται προς απάντηση μέσα από αυτή την εργασία είναι: Πως μπορώ να δημιουργήσω μουσική που μπορεί να αντικατοπτρίσει μία ιστορία, ένα συναίσθημα και μία ιδέα με ηλεκτρονικά μέσα.

This paper accompanies and analyzes the musical composition named "Choice". The name of this project is also the subject that is discussed through this electronic music composition. At the same time, this project includes a research on life, psychology and human choices that arise through certain stages during life. It is also explained how these stages are connected to the development of the present musical work. The main question to be answered through this work is: How can I create music that can reflect a story, an emotion and an idea, using electronic means.
Choice
Keywords: Ηλεκτρονική σύνθεση, Φιλοσοφία της μουσικής, Άμπιεντ, Ηλεκτρονική μουσική, Επιλογή, Ψυχολογία; Electronic composition, Music philosophy, Ambient, Electronic music, Choice, Psychology, Reaper