Σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής με άξονα την χρήση ανθρώπινης φωνής - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η σύνθεση ‘Νοητικές εικόνες’ δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος “Σύνθεσης Ηλεκτροακουστικής Μουσικής” και αφορά την ιδέα της αναπόλησης. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μουσικό έργο που στοχεύει στην απόδοση αφηρημένων ηχητικών εικόνων εμπνευσμένων από προσωπικές αναμνήσεις. Ως κύριο συστατικό της σύνθεσης επιλέχθηκε η ανθρώπινη φωνή.

The composition "Mental images" was created in the course "Composition Electroacoustic Music ”and concerns the idea of ​​reminiscence. More specifically, It is a musical work that aims at rendering abstract sound images inspired by personal memories. As the main component of the composition was selected the human voice.
Keywords: ηλεκτροακουστική μουσική, σύνθεση, φωνητική μουσική; electroacoustic music, composition, vocal music