Διπλωματική Συναυλία Ι - Joaquin Rodrigo, Fantasia para un gentil hombre - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Στις 14/09/23 παρουσίασα τη πρώτη διπλωματική μου συναυλία "Joaquin Rodrigo - Fantasia para un gentil hombre" στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών ως σολίστ κιθάρας με τη συνοδεία της πιανίστριας Δήμητρας Κοκκινοπούλου
Keywords: I. Villano y Ricercar, ii. Espanoleta y Fanfare de la Caballeria de Napoles, iii. Danza de la Hachas, iv. Canario