Διπλωματική Εργασία Ι- Solo Recital - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η πρώτη Διπλωματική μου εργασία αποτελεί ατομικό ρεσιτάλ πιάνου το οποίο προετοίμασα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Λάμπη Βασιλειάδη και στο οποίο ερμηνεύω έργα των F. Liszt, J.S.Bach, L.v. Beethoven και B.Bartok.

My first Diploma Thesis is a solo piano recital which I prepared under the guidance of Prof. Lambis Vassiliadis and in which I perform works by F. Liszt, J.S.Bach, L.v. Beethoven and B. Bartok.
Solo Recital
Keywords: Λιστ, Μπαχ, Μπετόβεν, Μπάρτοκ; Liszt, Bach, Beethoven, Bartok