Εφαρμογή μηχανικής μάθησης σε διαδικτυακές διαφημίσεις και μάρκετινγκ - (:unkn) unknown (My University, 2024)
2019060
Keywords: Μηχανική μάθηση, μάρκετινγκ, πρόβλεψη συμπεριφοράς, τμηματοποίηση αγοράς, απάτη κλικ, chatbot, ανάλυση συναισθήματος, δέσμευση πελατών