Δημιουργία εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης για διαμοίραση και σχολιασμό προγραμματιστικού κώδικα - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Υλοποίηση μιας πλατφόρμας, η οποία θα περιέχει δημοσιεύσεις χρηστών σχετικά με τον προγραμματισμό και την πληροφορική.
Keywords: εφαρμογή, κοινωνικης δικτύωσης, προγραμματισμός, κώδικας