Η Παραδοσιακή Μουσική της Αρμενίας - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του πτυχιακού μαθήματος «Μουσικοί Πολιτισμοί» το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα την «Παραδοσιακή Μουσική της Αρμενίας» τον πολιτισμό της και της εξάπλωση αυτής της Μουσικής στο γεωγραφικό της χώρο και περαιτέρω.
Keywords: Παραδοσιακή Μουσική, Αρμενία, Μουσικοί πολιτισμοί, πτυχιακή εργασία