Μετάφραση και Σχολιασμός του εγχειριδίου: Crane, J. Patricia (2011). Heal Your Life® Coaching Manual. Bonsall: Heart Inspired Presentations LLC. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία έχει ως στόχο την μετάφραση από την αγγλική γλώσσα προς την ελληνική ενός αποσπάσματος από το εγχειρίδιο “Heal Your Life® Coaching Manual”, το οποίο παραδίδεται αποκλειστικά σε ειδικούς εκπαιδευτές coaching «Μεταμορφώστε τη Ζωή σας» και έχει συγγραφεί από την διδάκτορα Patricia J. Crane. Το εγχειρίδιο έχει ως στόχο την καθοδήγηση των ειδικών εκπαιδευτών, αναφέροντας τεχνικές, μεθόδους και πληροφορίες όσον αφορά το coaching και ειδικότερα το coaching που βασίζεται στην φιλοσοφία της συγγραφέως Louise L. Hay. Το απόσπασμα που επιλέχθηκε προς μετάφραση αποτελεί το πρώτο μέρος του εγχειριδίου το οποίο έχει επιμεληθεί η Patricia J. Crane.

This paper aims to translate from English to Greek an excerpt from the "Heal Your Life® Coaching Manual", which is delivered exclusively to "Heal Your Life" coaches and is written by Dr. Patricia J. Crane. The handbook aims to guide special educators, outlining techniques, methods and information regarding coaching and in particular coaching based on the philosophy of author Louise L. Hay. The excerpt selected for translation is the first part of the handbook edited by Patricia J. Crane.
Keywords: Μετάφραση και Σχολιασμός εγχειριδίου