Η ικεσία και ο θρίαμβος του Οιδίποδα - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Πρόκειται για μια εργασία που αναλύει την υπόθεση της τραγωδίας Οιδίποδας Επί Κολωνώ. Επίκεντρο αποτελεί η διαδρομή του Οιδίποδα γύρω από το πλαίσιο της ικεσίας που προσφέρει και σε συνέχεια αναφέρονται τα στοιχεία που τον οδηγούν τελικά στην εξύψωση του. Κεντρικό επίσης θέμα είναι και η σύγκριση της ικεσίας του Οιδίποδα αλλά και του γιου του, Πολυνείκη που προσφεύγει επίσης ως ικέτης.
Keywords: Οιδίποδας, Σοφοκλής, Ικεσία, Οιδίπους Επί Κολωνώ, τραγωδία