Το Κοράκι και η Φάλαινα - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μια διεξοδική αναφορά στα στοιχεία που άσκησαν επιρροή κατά τη διάρκεια δόμησης του αφηγηματικού και μουσικού υλικού του προσωπικού έργου "Το Κοράκι και η Φάλαινα". Αρχικά γίνεται μια σύνοψη του παραμυθιού και έπειτα η ανάλυσή του, με κύρια αναφορά στο υπόβαθρό που το πλαισιώνει με σκοπό να γίνει αντιληπτός ο τρόπος που επεξεργάστηκε και δομήθηκε το παραμύθι. Στη συνέχεια, καταγράφεται η πορεία δόμησης του μουσικού έργου και οι επιρροές που ασκήθηκαν από μουσικά και εξωμουσικά στοιχεία, με κεντρική αφετηρία τον τρόπο που συσχετίζονται με το έργο καθώς και το πώς επεξεργάστηκαν. Ακόμα, λόγος γίνεται για το μουσικό περιερχόμενο του έργου με κύρια αναφορά στον τρόπο που επιλέχθηκαν τα μουσικά μέσα που χρησιμοποιούνται. Τέλος, ακολουθεί μια ανάλυση της σκέψης πίσω από τη δόμηση του μουσικού συνόλου καθώς και των αφηγηματικών μέσων που λαμβάνουν χώρα στο έργο, με σκοπό την καλύτερη κατανόησή του. Αξίζει να αναφερθεί πως το παρόν έργο, έχει λάβει πολλαπλές επιρροές χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσε να διαμορφωθεί με τον τρόπο που τελικά διαμορφώθηκε. Διαπραγματεύεται πολλά θέματα και λαμβάνει πολλαπλές προεκτάσεις τις οποίες στοχεύει να θίξει μέσω της μουσικής και της αφήγησης. Η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος που λαμβάνει χώρα στο έργο, συνέβη για την αναμέτρηση με προσωπικούς προβληματισμούς και στόχους.
Keywords: Παραμύθι, Ινουίτ, Μουσικό παραμύθι, Λαρυγγισμοί