Αρχαιλογικό Μουσείο Θέρμου - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Παρουσίαση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Θέρμου όσο και ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου.
Keywords: μουσείο Θέρμο