Η μεταγλώττιση τραγουδιών της Ντίσνεϋ "ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ" - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Στην παρούσα εργασία ερευνήσαμε τον τρόπο μεταγλώττισης των τραγουδιών που εμφανίζονται στις ταινίες κινουμένων σχεδίων, τους κανόνες και τις επιλογές του μεταφραστή. Αναλύσαμε στην πράξη πως μεταγλωττίστηκε η ταινία της Disney "Μαλλιά Κουβάρια" στα Ελληνικά και Γερμανικά. Με την ευκαιρία αυτή γίνεται ,επίσης, λόγος στον κολοσσιαίο όμιλο της Disney και την εξέλιξη αυτού μέσα στο χρόνο.
Keywords: μεταγλώττιση τραγουδιών, ταινία κινουμένων σχεδίων, Μαλλιά Κουβάρια